Opstartsmøde: Nyt leverandørnetværk

leverandør

Leverandørnetværk: Leverandører på vej ind i den grønne omstilling

Er du en SMV-virksomhed, og har du fokus på fremtiden? Så kom og hør om vores nye netværk for leverandører – det er gratis og uforpligtende. Bliv klogere på om netværket er noget for dig og din virksomhed på vores OPSTARTSMØDE den 29. oktober i Leverandørnetværket.

Fokus på den grønne omstilling øges i takt med ny lovgivning. Selvom din virksomhed endnu ikke er omfattet af lovkrav om dokumentation, kan det godt betale sig at være på forkant med ESG-regnskabet. For dine kunder og samarbejdspartner vil i en nær fremtid stille krav til din virksomhed. Men du vil også opleve, at det kan åbne nye forretningsmuligheder og din leverandørvirksomhed kan byde ind på grønne (energi)projekter.

Sønderborg Vækstråd etablerer et nyt netværk for SMV-virksomheder, der kan se en forretningsmulighed i at udvikle kompetencer til at løse opgaver, der bidrager til den grønne omstilling. Målet med netværket er at inspirere virksomhederne til at udvikle nye færdigheder og forretningsmuligheder som underleverandør til grøn omstilling og grønne energianlæg – alt sammen for at øge virksomhedens bundlinje.

På opstartsmødet vil du blandt andet møde Randi Mørk Lildballe, Projektleder hos Work-Live-Stay: ”Jeg ser frem til at inspirere virksomhederne i Sønderborg til at fokusere på de kompetencer, der kan styrke deres rolle som underleverandører i den grønne omstilling. Vi vil undersøge, hvordan disse nødvendige kompetencer bedst kan udvikles for at understøtte omstillingen. Det bliver en dialog med fokus på konkrete skridt og samarbejde.” 

 

Program tirsdag den 29. oktober

  • Kasper Otten fra Sønderjyllands Revision, der sætter fokus på ESG- og bæredygtighedstendenser, som kan påvirke virksomhederne

 

  • Bente Holm Skylvad fra Sydbank, der vil fortælle om finanssektorens bæredygtighedskrav til virksomheder i forhold til finansiering

 

  • Randi Mørk Lildballe fra Work-Live-Stay, der vil fokusere på de kompetencer, der kan styrke virksomhedernes rolle som underleverandører i den grønne omstilling

 

Der vil være tid til spørgsmål og kommentarer fra deltagerne.

 

Det videre forløb som deltager i leverandørnetværket

Netværket vil tilbyde virksomhederne kompetenceudvikling, viden, nye værktøjer, dialog, inspiration m.m. i løbet af 8-10 forskellige formiddags-workshops fordelt over halvandet år.

Emnerne vil bl.a. fokusere på:

  • Krav fra store virksomheder til underleverandører
  • Bankers krav i forhold til finansiering
  • Bæredygtigheds- og ESG-rapportering
  • Cybersikkerhed og kritisk infrastruktur
  • Konkrete kompetencegivende kurser til medarbejdere i virksomheden. Det er gratis at deltage i netværket – du skal blot investere tid – ca. 4 timer pr måned frem til medio 2026.

 

Netværket etableres som led i et større EU-finansieret projekt i de sydjyske kommuner. Sønderborg Vækstråd faciliterer netværket og tilbyder workshops, der giver kompetencer og viden om, hvad du bør forberede dig på, for at blive underleverandør til lokale og (inter)nationale grønne energiprojekter og sektorkobling.

 

Praktiske informationer

Tid:
tirsdag d. 29. oktober kl. 8.30 – 12.00

Sted:
Sønderborg Vækstråd, Domicilet, Ellegårdvej 36, 6400 Sønderborg

Deltagelse:
Gratis

 

Tilmeldingsfrist

Tilmeld dig arrangementet senest den 25. oktober kl.12:00 HER