"Sønderborg Vækstråd har haft en helt afgørende indflydelse på tilblivelsen af vores virksomhed. Det kan siges helt kort: Uden Vækstrådets imponerende engagement og ægte interesse, var Smart-Marine endt i en blindgyde.

Vi er dybt taknemmelige og imponerede over den langstrakte og vidtrækkende hjælp og sparring, vi har fået.

Vækstrådets folk har en imponerende evne til at se, hvilke former for hjælp og sparring, der er nødvendig. Sønderborg Vækstråd har ligeledes ydet et meget omfattende og professionelt arbejde med hjælp til innovationsstøtte. Vækstrådet har i det hele taget været vores trofaste og pålidelige ”Lods”  på rejsen gennem farefuldt og ukendt farvand. Vi kan varmt anbefale Sønderborg Vækstråd 😊"

- Thorbjørn Petersen, Direktør i Smart-Marine ApS

Aktuelt fra Vækstrådet

Her finder du de seneste emner og indlæg fra Sønderborg Vækstråd. Se også vores nyhedsbrevsarkiv.

Nyhedsbrev – juni 2024

Nyhedsbrev – juni 2024

Under overskriften “Social ansvarligehed er benhård business” er Business Power ’24 afholdt og kunne melde om alt udsolgt. På udkig efter nye erhvervslokaler? Så er der netop nu ledige lejemål på Domicilet. Bliv opdateret med det seneste nyhedsbrev.

Vi søger to nye erhvervskonsulenter hos Sønderborg Vækstråd

Vi søger to nye erhvervskonsulenter hos Sønderborg Vækstråd

Vi har aktuelt to ledige stillinger hos Sønderborg Vækstråd. Vi ønsker vi at blive endnu bedre til innovation og iværksætteri, så vi kan øge antallet af spændende virksomheder i kommunen. Kunne du tænke dig at vejlede og støtte nye virksomheder? Og er du på udkig efter et job inden for erhvervsudvikling i en kommune med høje ambitioner? Så søg en af vores to erhvervskonsulentstillinger lige nu.

Swipbox vandt Den Sydjyske Erhvervspris i kategorien Eksport

Swipbox vandt Den Sydjyske Erhvervspris i kategorien Eksport

Torsdag den 2. maj blev vinderne af Den Sydjyske Erhvervspris i de tre kategorier: grøn omstilling, digitalisering og eksport kåret i Vojens.
Erhvervshus Sydjylland skriver, at “Mere end 100 virksomhedsejere, erhvervsaktører og borgmestre var samlet til uddelingen.” Hele tre lokale virksomheder med adresse i Sønderborg Kommune var nomineret.  

Nyhedsbrev – april 2024

Nyhedsbrev – april 2024

Tilbud og inspiration til det lokale erhvervsliv, hvor der inviteres til erhvervstræf med fokus på fremtidens tech trends, byd velkommen til nyeste medlemmer og ikke mindst er der lokale cases med erfaringer fra bestyrelsesnetværket. Vidste du at Business Power sætter fokus på Social ansvarlighed er benhård business? Eller skal du med til Robotbrag 2024. Bliv opdateret med det seneste nyhedsbrev.

Ordinær generalforsamling i Forening Sønderborg Vækstråd

Ordinær generalforsamling i Forening Sønderborg Vækstråd

Kære medlemmer Forening Sønderborg Vækstråd afholder ordinær generalforsamling samt repræsentantskabsmøde den 22. april 2024, kl. 16 - 19 på Hotel Sønderborg Strand. Dagsorden er følgende, i henhold til vedtægterne:1. Valg af dirigent og protokolfører2. Formandens...

Nye medlemmer

Nye medlemmer

Vi er i høj grad båret af vores medlemmer. Derfor lægger vi stor vægt på at have en solid medlemsbase, der indeholder et bredt og repræsentativt udsnit af virksomhederne i hele kommunen. Som medlem af foreningen Sønderborg Vækstråd støtter du op om vores arbejde med at styrke vækst, jobskabelse og iværksætteri i Sønderborg-området.
Se de nyeste medlemmer her.

Nyhedsbrev – marts 2024

Nyhedsbrev – marts 2024

Tilbud og inspiration til det lokale erhvervsliv, hvor der inviteres til erhvervstræf med fokus på fremtidens tech trends, byd velkommen til nyeste medlemmer og ikke mindst er der lokale cases med erfaringer fra bestyrelsesnetværket.

Nyhedsbrev – februar 2024

Nyhedsbrev – februar 2024

Lokalt arrangement sætter fokus på social ansvarlighed, hvor du kan blive klogere på ESG og bæredygtighed, eller måske har workshop i e-handelsnetværket din interesse, hvor du kan blive klogere på Cloudflare og AI. Der er også mulighed for at få specialiseret vejledning på en af de planlagte kontordage, hvor der er specialister i huset.