fbpx

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv inspireret

Det er altid godt at lade sig inspirere af andre, der har stået med de samme udfordringer som dig. Eller måske hente ny inspiration gennem ny viden. Herunder kan du blandt andet finde forskellige inspirerende arrangementer, der kan være med til at sætte nye perspektiver på din virksomhed.

Arrangementer

Kloge kurser, forrygende foredrag og spændende sparringsmuligheder. Vi lægger os i selen for hver måned at kunne tilbyde forskellige arrangementer, der både inspirerer dig og gør dig klogere.

Årets Business Event

Hvert år hylder Sønderborg Vækstråd det lokale erhvervsliv til Årets Business Event. Det er en festdag, som foregår den første torsdag i december måned, og der er stor lokal opbakning til dagen.

Årets Business Event i 2020 blev dog ikke helt som den plejede grundet restriktioner afledt af Covid-19 pandemien. Til gengæld var det muligt at følge eventen online.

Du kan se eller gense eventen nedenfor.

Vi glæder os til at se dig til et brag af Årets Business Event den 2. december 2021.

Følg os på LinkedIn

Vil du vide mere?

MICHAEL MØRCH
Erhvervskonsulent

Kontakt Michael

"Hos Sønderborg Vækstråd henter jeg sparring og konkret hjælp til en række strategiske problemstillinger. Vækstrådets styrke ligger i den lokale forankring og medarbejdernes kompetencer i krydsfeltet mellem erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og det politiske system. I en travl hverdag hjælper vækstrådet mig til at holde tryk på områder der ligger uden for virksomhedens egentlige drift"

- Johannes Jakobsen, ALCUMATIC A/S