Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv inspireret

Det er altid godt at lade sig inspirere af andre, der har stået med de samme udfordringer som dig. Eller måske hente inspiration gennem ny viden. Herunder kan du blandt andet finde forskellige inspirerende arrangementer, der kan være med til at sætte nye perspektiver på din virksomhed.

Følg os på LinkedIn

Få den nyeste information og interager med erhvervskonsulenterne i Sønderborg Vækstråd på LinkedIn. 

Cases

Bliv inspireret af andre virksomheder. Vi har samlet en række cases fra andre lokale virksomheder som har en god historie at fortælle om deres rejse som virksomhed.

Arrangementer

Kloge kurser, forrygende foredrag og spændende sparringsmuligheder. Vi lægger os i selen for hver måned at kunne tilbyde forskellige arrangementer, der både inspirerer dig og gør dig klogere.

ÅRETS BUSINESS EVENT

I december fejrer vi vores lokale helte

Hvert år hylder Sønderborg Vækstråd det lokale erhvervsliv til Årets Business Event. Det er en festdag, som foregår den første torsdag i december måned, og der er stor lokal opbakning til dagen.

I 2022 blev STRONGIT kåret som Årets Vækstvirksomhed, mens Swipbox International blev Årest Kometvirksomhed. I-PRISEN 2022 gik til iværksætterviksomheden WaterCare Guard.

Du kan se eller gense eventen nedenfor.

Vi glæder os til at se dig til et brag af Årets Business Event den 7. december 2023 – se mere her!

Vil du vide mere?

Michael Mørch
Erhvervskonsulent

Kontakt Michael

"Hos Sønderborg Vækstråd henter jeg sparring og konkret hjælp til en række strategiske problemstillinger. Vækstrådets styrke ligger i den lokale forankring og medarbejdernes kompetencer i krydsfeltet mellem erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og det politiske system. I en travl hverdag hjælper vækstrådet mig til at holde tryk på områder der ligger uden for virksomhedens egentlige drift"

- Johannes Jakobsen, ALCUMATIC A/S