Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få værktøjer

Heldigvis er det ikke alt, du selv skal opfinde eller lave fra bunden. Der findes en række værktøjer, som kan være nyttige at kende – og bruge. Vi har samlet de vigtigste til dig nedenfor.

Sønderborg Vækstråds Iværksætterplatform

Med Iværksætterplatformen kan du på en nutidig, effektiv og dynamisk metode arbejde med din forretningsplan i takt med at virkeligheden for din forretning udvikler sig.
Iværksætterplatformen leder dig igennem overvejelser om blandt andet ressourcer, forretningsidé, forretningsmodel, målsætninger og økonomi, og den kan bruges af alle typer virksomheder med vækstambitioner – uanset om virksomheden er i opstartsfasen, eller den allerede er etableret.

Det er nemt og enkelt at komme i gang. Du skal blot oprette dig som bruger ved at klikke her.

Marketingværktøjskassen

Når du skal markedsføre din virksomhed, kan det nogle gange være relevant også at slå på, at den ligger i Sønderborg. Det kan for eksempel være i rekrutteringsøjemed, til brochurer, på messer, konferencer og mange andre steder.

Her kan du frit bruge Sønderborg-områdets fælles markedsføringsværktøjskasse, der er udarbejdet i tæt samarbejde med lokale erhvervsaktører og tænkt som et valgfrit supplement til egne markedsføringsinitiativer. Elementer fra markedsføringsværktøjskassen er nemme at tilgå og er til fri afbenyttelse.

Klik her og få adgang til billeder, designelementer, baggrundsviden og meget mere.

Legatbogen

Du vil ofte få brug for at skaffe finansiering for at kunne virkeliggøre din iværksætterdrøm. Der kan være hjælp at hente i Legathåndbogen, hvor du på en overskuelig måde kan danne dig et overblik over relevante fonde og legater. Du kan blandt andet filtrere din søgning.

Legatbogen er gratis at bruge, og du finder den her: Legatbogen

Profilbillede af Michael Hamann, direktør

Vil du vide mere?

Kim Kugel Sørensen
Erhvervskonsulent

Kontakt Kim

Den gode historie

Bliv inspireret af cases fra lokale erhvervssucceser.

Se cases

"Sømanden, der går i land og er med til at starte egen virksomhed, er en anden historie fra lokalområdet."

Smart-Marine ApS ligger på Kegnæs og udvikler innovative løsninger til optimering af store skibsmotorer til bl.a. containerskibe. Efter at have fået vejledning hos Sønderborg Vækstråd omkring opstart af virksomhed blev der også identificeret muligheder for at søge innovationsstøtte, som der er ydet sparring omkring.

På den baggrund har Smart-Marine ApS modtaget støtte hele to gange fra Innobooster-programmet, hvor der er blevet færdigudviklet og afprøvet løsninger til rensning af rørsystemer på store skibsmotorer.