Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Virksomheder

Har din virksomhed potentiale til mere?

I Sønderborg Vækstråd hjælper vi hver dag områdets små og mellemstore virksomheder med at vokse sig større og opnå nye mål, og vi vil også meget gerne hjælpe dig og din virksomhed.

Første skridt kan være en snak med vores erhvervskonsulent, hvor I sammen kan finde frem til, hvordan din forretning bedst kan udvikle sig – og hvilke af de mange muligheder, der er i erhvervsfremmesystemet, som kunne være relevante for dig.

Projektudvikling og -støtte kan også være nøglen til at accelerere dine vækstambitioner. Vores erhvervsrådgiver og projektteam har overblik over de forskellige muligheder for udviklingsforløb eller offentlige støtteordninger.

Men Vækstrådet er også meget andet end forretningsplaner og faglig sparring. Vi står bag en række spændende og aktuelle arrangementer og kurser, og har du brug for et sted at være, har vi ledige kontorlokaler i vores domicil på Ellegårdvej. Her er kaffe, god stemning og andre virksomheder at netværke med.

"Kære Michael, netop Jeres indsats i Sønderborg Vækstråd og den anerkendende tilgang I møder med hos både virksomheder, såvel som ledere og medarbejdere i området er stærk medvirkende til at man i højeste grad får lyst til at yde en ekstra indsats for lokalområdet og andre virksomheder med brug for støtte eller en ny tilgang til deres forretning.

For mig personligt og som tilflytter har det ligeledes givet
mulighed for at få et bredere netværk og at kunne hjælpe andre med erfaringer, løsningsmuligheder eller kontakter som jeg har i mit netværk.

Dette er både udviklende for dem man kan assistere, men i højeste grad også for en selv. Gid der havde været ligeså aktive og engagerede vækstråd i de andre dele af landet, hvor jeg tidligere har arbejdet for så er jeg sikker på at dansk erhvervsliv stod i en bedre position ift. viden, kompetence og deling af disse.

TAK endnu engang og forhåbentlig endnu mere medvind vores kollegavirksomheder i Als-området."

- Brian Ellegaard Andersen, Zirocco ApS