Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv inspireret

Det er altid godt at lade sig inspirere af andre, der har stået med de samme udfordringer som dig. Eller måske hente ny inspiration gennem ny viden. Herunder kan du både læse om andre iværksætteres vej til succes – og finde forskellige inspirerende arrangementer, der kan være med til at sætte nye perspektiver på din virksomhed.

Arrangementer

Kloge kurser, forrygende foredrag og spændende sparringsmuligheder. Vi lægger os i selen for hver måned at kunne tilbyde forskellige arrangementer, der både inspirerer dig og gør dig klogere.

Se arrangementskalenderen

I·PRISEN

Har du en god forretningsidé? Eller kender du en iværksættervirksomhed, der gør? Så kan den lokale virksomhed være kandidat til  I·PRIS.

Hvert år i december kårer Sønderborg Vækstråd vinderen af årets  I·PRIS: Vinderen af iværksætterkonkurrencen er en lokal iværksætter med en stærk, innovativ og bæredygtig forretningsidé, der kan bidrage til vækst og arbejdspladser i Sønderborg Kommune.

Vinderen modtager bl.a. 25.000 kr. og muligheden for at få et gratis kontor i Domicilets start-up miljø. Derudover modtager 2. til 5. pladsen hver 5.000 kroner.

I 2023 foregår finalen under Årets Business Event torsdag den 7. december. Tilmelding til I·PRISEN skal ske senest den 27. oktober 2023 kl. 12.

 

Tidligere vindere

Tidligere vindere af I-PRISEN:

2022:

2021: HandelEnkelt– genbrug af éngangspaller af træ.

2020: Horn Vinduer – ventilationsvindue

2019: Farmers Window – fødevaretransparens – fra producent til forbruger.

2018: Destilleriet Als – lokal produktion af gin og whisky.

2017: AmiNIC – sensor, der kan bestemme sidste salgsdato for kød og fisk.

2016: Hestehavegård Frugtplantage – æblevin.

2015: C-Patient, der laver innovative medicinske løsninger til nichemarkeder.

Cases

Bliv inspireret af andre iværksættere. Vi har samlet en række cases fra andre lokale virksomheder som har en god historie at fortælle om deres rejse som virksomhed. 

Profilbillede af Michael Hamann, direktør

Vil du vide mere?

Michael Hamann
Direktør

Kontakt Michael

Hos Vækstrådet i Sønderborg har Uniclub oplevet skridtet fra idè til omsætning. De fysiske rammer og et professionelt miljø har betydet, at vi kunne arbejde fokuseret og målrettet på virksomheden frem til lanceringen af vores ansøgningsportal på uniclub.io

Uniclub hjælper studerende med valg og finansiering af studie i udlandet ved at simplificere processen og agerer som en digital videnshub for udenlandske studier. Uniclub er gratis for alle studerende og finansieret af private partneruniversiteter verden over.

Vækstrådet er et perfekt sted at starte for alle med en ide. Her får du gode rammer og overblik over ressourcer, der kræves for at kickstarte en start-up.

Jonathan Leuba, Uniclub ApS