fbpx

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv inspireret

Det er altid godt at lade sig inspirere af andre, der har stået med de samme udfordringer som dig. Eller måske hente ny inspiration gennem ny viden. Herunder kan du både læse om andre iværksætteres vej til succes – og finde forskellige inspirerende arrangementer, der kan være med til at sætte nye perspektiver på din virksomhed.

Arrangementer

Kloge kurser, forrygende foredrag og spændende sparringsmuligheder. Vi lægger os i selen for hver måned at kunne tilbyde forskellige arrangementer, der både inspirerer dig og gør dig klogere.

Se arrangementskalenderen

I-PRISEN

Bygger din virksomhed på byens bedste idé? Eller kender du en iværksættervirksomhed, der gør? Så kan virksomheden være kandidat til I-PRISEN.

Hvert år i december kårer Sønderborg Vækstråd vinderen af årets iværksætterpris, I-PRISEN til en lokal iværksætter med en stærk, innovativ og bæredygtig forretningsidé, der kan bidrage til vækst og arbejdspladser i Sønderborg Kommune.

Vinderen modtager 25.000 kroner, der er sponsoreret af Broager Sparekasse. Yderligere 4 kandidater præmieres med hver 5000 kroner sponsoreret af LY Copenhagen.

I 2021 foregår finalen under Årets Business Event torsdag den 2. december. Tilmelding til I-PRISEN skal ske senest den 22. oktober kl. 12.

Tidligere vindere

Tidligere vindere af I-PRISEN:

2020: Horn Vinduer – ventilationsvindue

2019: Farmers Window – fødevaretransparens – fra producent til forbruger.

2018: Destilleriet Als – lokal produktion af gin og whisky.

2017: AmiNIC – sensor, der kan hjælpe med at bestemme sidste salgsdato for kød og fisk. 

2016: Hestehavegård Frugtplantage – æblevin.

2015: C-Patient, der laver innovative medicinske løsninger til nichemarkeder. 

Vil du vide mere?

Søren Hausmann
Konsulent

Kontakt Søren

"Vi er nu i gang med en større effektivisering af processer, arbejdsgange og kommunikation, som er nødvendig for indfri det vækstpotentiale, vi har. Det er kommet i stand gennem Vækstrådet, hvor vi har fået tilknyttet en konsulent fra et EU kompetenceudviklingsprojekt”, fortæller Brian Beck Jessen, der sammen med makkeren, Kenneth Møller, ejer og driver Syd Elektro på Kirkevej i Ulkebøl.

- SønderborgNyt 19/9/2021