Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få værktøjer

Heldigvis er det ikke alt, du selv skal opfinde eller lave fra bunden. Der findes en række værktøjer, som kan være nyttige at kende – og bruge. Vi har samlet de vigtigste til dig nedenfor.

Arbejd med din forretningsplan

Sønderborg Vækstråds Iværksætterplatform er også værdifuld for etablerede virksomheder. Her kan du nemlig arbejde med din forretningsplan på en nutidig, effektiv og dynamisk måde i takt med at virkeligheden for din forretning udvikler sig.

Iværksætterplatformen leder dig igennem overvejelser om blandt andet ressourcer, forretningside, forretningsmodel, målsætninger og økonomi, og den kan bruges af alle typer virksomheder med vækstambitioner – uanset om virksomheden er i opstartsfasen, eller den allerede er etableret.

Det er nemt og enkelt at komme i gang. Du skal blot oprette dig som bruger ved at klikke her.

Marketingværktøjskassen

Når du skal markedsføre din virksomhed, kan det nogle gange være relevant også at slå på, at den ligger i Sønderborg. Det kan for eksempel være i rekrutteringsøjemed, til brochurer, på messer, konferencer og mange andre steder.

Her kan du frit bruge Sønderborg-områdets fælles markedsføringsværktøjskasse, der er udarbejdet i tæt samarbejde med lokale erhvervsaktører og tænkt som et valgfrit supplement til egne markedsføringsinitiativer. Elementer fra markedsføringsværktøjskassen er nemme at tilgå og er til fri afbenyttelse.

Klik her og få adgang til billeder, designelementer, baggrundsviden og meget mere.

Rekruttering via ACmatch

ACmatch er et rekrutteringsværktøj, som gør det lettere for virksomheder at finde og komme i kontakt med højtuddannede ledige. Kandidaterne kan kontaktes direkte af virksomheder eller ved kontakt til virksomhedsservice i jobcentret. Virksomhedsservice tilbyder også hjælp og vejledning til søgning af kandidater.
Virksomhedsservice i Sønderborg kan kontaktes på telefon 8872 4031 eller per mail: virksomhedsservice@sonderborg.dk

SDU og virksomheder i samarbejde

Via en knap på SDUs hjemmeside kan virksomheder let komme i dialog med SDU Sønderborg gennem deres innovationskonsulent Frederik Gottlieb omkring muligheder for samarbejde. Samarbejdet kan f.eks. være et In-Company projekt, hvor en studerende arbejder i virksomheden 2 dage om ugen med at løse en opgave for virksomheden, som også har et teoretisk niveau, der gør, at den studerende kan gå til eksamen. Opgaverne kan variere meget, men handler om at den studerende kommer ud og bruger sin faglighed i den ”virkelige” verden og samtidig skaber værdi for virksomheden. Derudover samarbejder SDU også gerne med lokalmiljøet om brug af avancerede labs og teknologier. Alt dette kan man læse mere om på SDUs hjemmeside om samarbejde.

Virksomhedsguiden

Her finder du hjælp samt aktuelt og relevant indhold om alle aspekter, der vedrører start, drift og udvikling af din virksomhed.

Vil du vide mere?

Michael Mørch
Erhvervskonsulent

Kontakt Michael

"Vi er nu i gang med en større effektivisering af processer, arbejdsgange og kommunikation, som er nødvendig for indfri det vækstpotentiale, vi har. Det er kommet i stand gennem Vækstrådet, hvor vi har fået tilknyttet en konsulent fra et EU kompetenceudviklingsprojekt”, fortæller Brian Beck Jessen, der sammen med makkeren, Kenneth Møller, ejer og driver Syd Elektro på Kirkevej i Ulkebøl.

- SønderborgNyt 19/9/2021

Den gode historie

Bliv inspireret af cases fra lokale erhvervssucceser.

Se cases