"Kære Michael, netop Jeres indsats i Sønderborg Vækstråd og den anerkendende tilgang I møder med hos både virksomheder, såvel som ledere og medarbejdere i området er stærk medvirkende til at man i højeste grad får lyst til at yde en ekstra indsats for lokalområdet og andre virksomheder med brug for støtte eller en ny tilgang til deres forretning.

For mig personligt og som tilflytter har det ligeledes givet
mulighed for at få et bredere netværk og at kunne hjælpe andre med erfaringer, løsningsmuligheder eller kontakter som jeg har i mit netværk.

Dette er både udviklende for dem man kan assistere, men i højeste grad også for en selv. Gid der havde været ligeså aktive og engagerede vækstråd i de andre dele af landet, hvor jeg tidligere har arbejdet for så er jeg sikker på at dansk erhvervsliv stod i en bedre position ift. viden, kompetence og deling af disse.

TAK endnu engang og forhåbentlig endnu mere medvind vores kollegavirksomheder i Als-området."

- Brian Ellegaard Andersen, Zirocco ApS

Arrangementer og kurser

Her får du det samlede overblik over alle de forskellige aktiviteter, events, kurser m.m., som Sønderborg Vækstråd tilbyder iværksættere samt små og mellemstore virksomheder (SMV’ere).

Kernefortællingen – din virksomheds unikke budskaber er den bedste branding

Kernefortællingen - din virksomheds unikke budskaber er den bedste branding

onsdag 12. april 202316:00 - 19:00 Iværksætter, Kurser og læring

Fuldt booket!! Onlineforløb via Iværksætterdanmark: Ønsker du at blive skarp på, hvordan du skal brande og positionere din forretning? På dette workshopforløb får du virksomme værktøjer til, at bruge din virksomheds særlige historie til at tiltrække kunder. ...

Læs mere