Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Iværksætter

Lad Vækstrådet være fødselshjælper for dit nye virksomhedseventyr

Som iværksætter er du i både trygge og professionelle hænder hos Sønderborg Vækstråd. Vi er den primære indgang for iværksætteri og start af egen virksomhed i Sønderborgområdet, og derfor det helt rigtige sted at begynde. Som lokal iværksætter kan du få hjælp fra idé til vokseværk hos os.

Har du en god idé? Patent- og Varemærkestyrelsen beskriver en god idé som én, der løser et relevant problem. Derfor er det vigtigt at huske to ting: Det er ikke alle løsninger, der løser et problem, og der er ikke alle problemer, der kræver en løsning.

Vores team af dygtige vejledere har mange års erfaring og stor ekspertise i at hjælpe iværksættere godt på vej – uanset hvor i processen, de er, og hvilken forretningsmæssig udfordring, de har.

Vi tilbyder sparring om etablering og input til videreudvikling af idéen og den konkrete forretningsplan. På baggrund af vores netværk formidler vi også kontakt til andre erfarne sparringspartnere, hvis det er det, der skal til, for at bringe den gode idé bedst videre. I forlængelse heraf trækker vi blandt andet på et lokalt netværk af specialister og rådgivere inden for blandt andet markedsføring, jura, regnskab og it, som stiller deres viden og vejledning gratis til rådighed på vores månedlige rådgivercafé.

Hjælp og netværk med god stemning

Vækstrådet er også meget andet end forretningsplaner og faglig sparring. Vi står bag en række spændende og aktuelle arrangementer, kurser samt forskellige faglige netværk til vidensdeling og mulighed for sparring.

Har du brug for et sted at være eller noget netværk at sparre med, finder du det i vores særlige domicil for iværksættere på Ellegårdvej, hvor der er mulighed for at få foden under eget bord. Her er kaffe på kanden, god stemning, arbejdspladser med albuerum og andre iværksættere i samme situation som dig.

Du kan læse mere om vores aktuelle arrangementer nedenfor eller klikke her.

“Sønderborg Vækstråd har været en stor hjælp ifm. opstarten af Adapto. Vi er meget taknemmelige for de fornemme faciliteter, netværksmuligheder og ikke mindst sparring om stort og småt. Sønderborg kan være stolte af så fine forhold for iværksættere.”

– Chris Schack Noesgaard, Adapto Technologies