Hvorfor blive medlem

Din støtte og dine meninger gør os stærke

Som medlem af foreningen Sønderborg Vækstråd støtter du op om vores arbejde med at styrke vækst, jobskabelse og iværksætteri i Sønderborg-området – se medlemsoversigt.

Vi er i høj grad båret af vores medlemmer, der blandt andet er med til at sætte kursen på den årlige generalforsamling. Som medlem har du stor mulighed for at få indflydelse – for eksempel ved at blive valgt til vores repræsentantskab og endda vores bestyrelse.

Vi lægger stor vægt på, at vi har en solid base af medlemmer, der repræsenterer et bredt udsnit af virksomhederne i hele kommunen. Det gør os stærke og er med til at klæde os bedst muligt på til at gøre en forskel for områdets erhvervsliv – og sætte erhvervsudvikling på dagsordenen.

Medlemsfordele

Et medlemskab med mange fordele

Mange bliver medlem, fordi de gerne vil støtte op om og få indflydelse på vores arbejde. Men faktisk får du som medlem også en række fordele, du kan gøre brug af:

 • Adgang til særlige medlemsarrangementer
 • Rabat på udvalgte betalingsarrangementer, herunder den årlige store erhvervsevent Business Power 
 • Hjælp til at finde kvalificerede kandidater til bestyrelse, advisory board eller personlig sparringspartner via BEST.SYD
 • Sparring om konkrete muligheder for innovationsstøtte (forbeholdt lokale virksomheder med adresse i Sønderborg kommune) 
 • Lokal eksponering og synlighed: Nye medlemmer får et velkomstopslag på LinkedIn og fremhæves både i nyhedsbrevet og på medlemsoversigten på hjemmesiden, hvor vi linker til jeres hjemmeside (såkaldt linkbuilding)
 • Rabat på ydelser hos samarbejdspartnere, f.eks. fordelagtigt dobbeltmedlemskab af Odense Robotics og Sønderborg Vækstråd
 • Adgang til interessante netværk, f.eks. e-handels netværket og netværk for marketingansvarlige

Kontingent

At blive medlem af Sønderborg Vækstråd er ikke en stor økonomisk beslutning. Vi har valgt at holde kontingentet på et minimum, så alle kan være med.  Og så er medlemskabet endda gratis i indmeldelsesåret.

Årligt kontingent:

Virksomheder/organisationer/myndigheder:

 • 0 til 5 ansatte – 1000 kr.
 • 6 til 49 ansatte – 2000 kr.
 • 50 til 99 ansatte – 3000 kr.
 • 100 og flere ansatte – 4000 kr.

Iværksættere:
Gratis indtil CVR-nummeret runder tre år.

Iværksættere tilknyttet Sønderborg Vækstråds iværksætterafdeling:
Gratis

Vil du vide mere?

Michael Mørch
Erhvervskonsulent

Kontakt Michael

"Sønderborg Kommune blev for nyligt placeret som nummer 15 på listen af erhvervsvenlige kommuner ud af landets 98 kommuner i en undersøgelse lavet af Dansk Industri og Dansk byggeri. Der peges på Vækstrådets arbejde som en del af årsagen."

- SønderborgNyt 19/9/2021

“Sønderborg Vækstråd har været en stor hjælp ifm. opstarten af Adapto. Vi er meget taknemmelige for de fornemme faciliteter, netværksmuligheder og ikke mindst sparring om stort og småt. Sønderborg kan være stolte af så fine forhold for iværksættere.”

– Chris Schack Noesgaard, Adapto Technologies

bliv medlem af Sønderborg Vækstråd

Med et medlemskab sikrer du dig både indflydelse og gode medlemstilbud. Men vigtigst af alt er du med til at styrke vækst og iværksætteri i Sønderborgområdet.

  Medlemsoversigt