Find lokaler

I Sønderborg Vækstråd råder vi over inspirerende lokaler i Domicilet på Ellegårdvej 36 i Sønderborg, hvor iværksættere har mulighed for at arbejde i et fælles professionelt kontormiljø med socialt netværk, sparring og udveksling af ideer med andre iværksættere.

Vælg en Start-up pakke

Har du brug for at arbejde blandt andre mennesker i stedet for at have en hjemmearbejdsplads, kan du få anvist dit eget personlige skrivebord i Domicilets Start-up område. Her sidder du blandt andre iværksættere, og du kan vælge mellem 3 forskellige Start-up pakker fra 150 kr./måned, der bl.a. indholder:

  • Skrivebord og stol
  • Aflåseligt skab med plads til f.eks. PC
  • Fri internetadgang (WIFI og LAN)
  • Gratis rådgivning og sparring med konsulenter fra Vækstrådet
  • Fri kaffe, te og fredagsmorgenmad
  • Faglig sparring og socialt netværk med andre iværksættere
  • Gratis parkering

Kontakt Henrik Kock Clausen fra Sønderborg Vækstråd – hkcl@sonderborg.dk eller mobil 21294598, – og få mere information om de 3 forskellige Start-up pakker. Eller kom forbi og en snak om dine muligheder for at låne et skrivebord eller få anvist et lokale som iværksætter.

Vil du vide mere?

Henrik Kock Clausen
Projektkonsulent

Kontakt Henrik

Hos Vækstrådet i Sønderborg har Uniclub oplevet skridtet fra idè til omsætning. De fysiske rammer og et professionelt miljø har betydet, at vi kunne arbejde fokuseret og målrettet på virksomheden frem til lanceringen af vores ansøgningsportal på uniclub.io

Uniclub hjælper studerende med valg og finansiering af studie i udlandet ved at simplificere processen og agerer som en digital videnshub for udenlandske studier. Uniclub er gratis for alle studerende og finansieret af private partneruniversiteter verden over.

Vækstrådet er et perfekt sted at starte for alle med en ide. Her får du gode rammer og overblik over ressourcer, der kræves for at kickstarte en start-up.

Jonathan Leuba, Uniclub ApS