Find lokaler

I Sønderborg Vækstråd råder vi over inspirerende lokaler i Domicilet på Ellegårdvej 36 i Sønderborg, hvor iværksættere har mulighed for at arbejde i et fælles professionelt kontormiljø med socialt netværk, sparring og udveksling af ideer med andre iværksættere.

Vælg en startup pakke

Har du brug for at arbejde blandt andre mennesker i stedet for at have en hjemmearbejdsplads, kan du få anvist dit eget personlige skrivebord i Domicilets Start-up område. Her sidder du blandt andre iværksættere, og du kan vælge mellem tre forskellige startup pakker fra 150 kr./måned, der alle indeholder:

 • Skrivebord og stol
 • Aflåseligt skab med plads til f.eks. PC
 • Fri internetadgang (WIFI og LAN)
 • Gratis rådgivning og sparring med konsulenter fra Vækstrådet
 • Fri kaffe, te og fredagsmorgenmad
 • Faglig sparring og socialt netværk med andre iværksættere
 • Gratis parkering
 1. I den første pakke, ”Flyverpladsen”, får du mulighed for at sætte dig ved ét af seks skriveborde, lige så ofte du har lyst til, for kun 150 kr./måned, som bl.a også dækker medlemskab til Foreningen Sønderborg Vækstråd. Du har dog ikke mulighed for at lade dine ting ligge, da alle andre med flyverpladser deles om de skriveborde, der er til rådighed.
 2. I den anden pakke råder du over eget skrivebord for kun 500 kr./måned foruden 150 kr./måned for medlemskab af Foreningen Sønderborg Vækstråd.
  I alt 650 kr./måned for den anden pakke.
 3. Den tredje og sidste pakke består af et aflåseligt lokale for kun 1.000 kr./måned pr. arbejdsplads (mulighed for op til fire arbejdspladser) foruden 150 kr./måned for medlemskab af Foreningen Sønderborg Vækstråd.
  I alt 1.150 kr./måneden for den tredje pakke.

Kontakt Sønderborg Vækstråd – info@sonderborg.dk eller 7930 6177, – og få mere information om de tre forskellige startup pakker.

Profilbillede af Refija DŽANKOVIĆ, sekretær

Vil du vide mere?

Kim Kugel Sørensen
Erhvervskonsulent

Kontakt Kim

Hos Vækstrådet i Sønderborg har Uniclub oplevet skridtet fra idè til omsætning. De fysiske rammer og et professionelt miljø har betydet, at vi kunne arbejde fokuseret og målrettet på virksomheden frem til lanceringen af vores ansøgningsportal på uniclub.io

Uniclub hjælper studerende med valg og finansiering af studie i udlandet ved at simplificere processen og agerer som en digital videnshub for udenlandske studier. Uniclub er gratis for alle studerende og finansieret af private partneruniversiteter verden over.

Vækstrådet er et perfekt sted at starte for alle med en ide. Her får du gode rammer og overblik over ressourcer, der kræves for at kickstarte en start-up.

Jonathan Leuba, Uniclub ApS