Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lokaler

I Sønderborg Vækstråd hjælper vi hver dag områdets små og mellemstore virksomheder med at vokse sig større og opnå nye mål, og vi vil også meget gerne hjælpe dig og din virksomhed.

Lej et kontor

Du kan give din virksomhed domicil i Domicilet, og samtidig bo dør om dør med andre lokale virksomheder. På den måde har du kolleger, selvom du er den eneste i din virksomhed.

Når du lejer kontor, får du gode parkeringsforhold, en receptionist, møderum og en hyggelig kantine med i aftalen.

Kontorlokalerne varierer i størrelse. Det mindste er 12,5 m2, og det største 70 m2. Vi har også laboratorie og værkstedslokaler.

Kontakt os på 4048 2232, hvis du vil høre mere.

Find et nyt domicil

Har din virksomhed brug for dit eget domicil, og du derfor har brug for byggetilladelser eller en ledig erhvervsgrund, er Sønderborg Kommunes Erhvervsservice specialister, og i Vækstrådet hjælper vi dig gerne videre til den rette kontakt.

Du kan også kontakte Erhvervsservice på 88 72 71 70 / erhvervsservice@sonderborg.dk eller besøge dem på Rådhustorvet 7 i Sønderborg.

Vil du vide mere?

Michael Mørch
Erhvervskonsulent

Kontakt Michael

Medarbejder kommunikation

REFIJA DŽANKOVIĆ
Sekretær

KONTAKT REFIJA

“Forløbet med Vækstrådet har været meget enkelt, smidigt og professionelt håndteret. Jeg kan varmt anbefale at bruge konceptet ifbm. at finde kandidater som i dette tilfælde til et advisory board. Jeg ser frem til samarbejdet med det nye board, som er sammensat af personer med den for os rigtige baggrund og menneskelige egenskaber og kan derved via sparring være med at udvikle og udnytte potentialet i Service Team Petersen.”

– Morten Anker Petersen,       Fa. Karl D. Petersen