Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lokaler

I Sønderborg Vækstråd hjælper vi hver dag områdets små og mellemstore virksomheder med at vokse sig større og opnå nye mål, og vi vil også meget gerne hjælpe dig og din virksomhed.

Lej et kontor

Du kan give din virksomhed domicil i Domicilet, og samtidig bo dør om dør med andre lokale virksomheder. På den måde har du kolleger, selvom du er den eneste i din virksomhed.

Når du lejer kontor, får du gode parkeringsforhold, en receptionist, møderum og en hyggelig kantine med i aftalen.

Kontorlokalerne varierer i størrelse. Det mindste er 12,5 m2, og det største 70 m2. Vi har også laboratorie og værkstedslokaler.

Kontakt os på 4048 2232, hvis du vil høre mere.

Find et nyt domicil

Har din virksomhed brug for dit eget domicil, og du derfor har brug for byggetilladelser eller en ledig erhvervsgrund, er Sønderborg Kommunes Erhvervsservice specialister, og i Vækstrådet hjælper vi dig gerne videre til den rette kontakt.

Du kan også kontakte Erhvervsservice på 88 72 71 70 / erhvervsservice@sonderborg.dk eller besøge dem på Rådhustorvet 7 i Sønderborg.

Vil du vide mere?

MICHAEL MØRCH
Konsulent

Kontakt Michael

“Sønderborg Vækstråd er et inspirerende kontorfællesskab og iværksættermiljø, som det er fedt at være en del af. Der sidder mange dygtige mennesker med spændende visioner i lokalerne. Man kan altid kontakte naboen og stille spørgsmål, udveksle viden og erfaring eller blot søge råd og hjælp”.

– Nicolai Brix Laursen, CrewNET Eventadministration