Aktuelt fOR iværksættere

Her finder du de aktuelt fra Sønderborg Vækstråd. Se også vores nyhedsbrevsarkiv.

Nyhedsbrev – juni 2024

Nyhedsbrev – juni 2024

Under overskriften “Social ansvarligehed er benhård business” er Business Power ’24 afholdt og kunne melde om alt udsolgt. På udkig efter nye erhvervslokaler? Så er der netop nu ledige lejemål på Domicilet. Bliv opdateret med det seneste nyhedsbrev.

Vi søger to nye erhvervskonsulenter hos Sønderborg Vækstråd

Vi søger to nye erhvervskonsulenter hos Sønderborg Vækstråd

Vi har aktuelt to ledige stillinger hos Sønderborg Vækstråd. Vi ønsker vi at blive endnu bedre til innovation og iværksætteri, så vi kan øge antallet af spændende virksomheder i kommunen. Kunne du tænke dig at vejlede og støtte nye virksomheder? Og er du på udkig efter et job inden for erhvervsudvikling i en kommune med høje ambitioner? Så søg en af vores to erhvervskonsulentstillinger lige nu.

Business Power ’25 kommer til Sønderborg

Business Power ’25 kommer til Sønderborg

Torsdag den 23. maj blev der afholdt Business Power ’24.
Næste år bliver Business Power ’25 afholdt i Sønderborg, hvor Sønderborg Vækstråd har stafetten.

Nyhedsbrev – april 2024

Nyhedsbrev – april 2024

Tilbud og inspiration til det lokale erhvervsliv, hvor der inviteres til erhvervstræf med fokus på fremtidens tech trends, byd velkommen til nyeste medlemmer og ikke mindst er der lokale cases med erfaringer fra bestyrelsesnetværket. Vidste du at Business Power sætter fokus på Social ansvarlighed er benhård business? Eller skal du med til Robotbrag 2024. Bliv opdateret med det seneste nyhedsbrev.

Ordinær generalforsamling i Forening Sønderborg Vækstråd

Ordinær generalforsamling i Forening Sønderborg Vækstråd

Kære medlemmer Forening Sønderborg Vækstråd afholder ordinær generalforsamling samt repræsentantskabsmøde den 22. april 2024, kl. 16 - 19 på Hotel Sønderborg Strand. Dagsorden er følgende, i henhold til vedtægterne:1. Valg af dirigent og protokolfører2. Formandens...

Nyhedsbrev – marts 2024

Nyhedsbrev – marts 2024

Tilbud og inspiration til det lokale erhvervsliv, hvor der inviteres til erhvervstræf med fokus på fremtidens tech trends, byd velkommen til nyeste medlemmer og ikke mindst er der lokale cases med erfaringer fra bestyrelsesnetværket.

Nyhedsbrev – februar 2024

Nyhedsbrev – februar 2024

Lokalt arrangement sætter fokus på social ansvarlighed, hvor du kan blive klogere på ESG og bæredygtighed, eller måske har workshop i e-handelsnetværket din interesse, hvor du kan blive klogere på Cloudflare og AI. Der er også mulighed for at få specialiseret vejledning på en af de planlagte kontordage, hvor der er specialister i huset.

Nyhedsbrev – januar 2024

Nyhedsbrev – januar 2024

Den 31. januar er der tid til et nyt møde i EKSPORTnetværket; denne gang under overskriften “På vej til et nyt marked”, hvor du har mulighed for at udveksle erfaringer med andre lokale eksportvirksomheder. Der er også mulighed for at få specialiseret vejledning på en af de planlagte kontordage, hvor der er specialister i huset.

Nyhedsbrev – december 2023

Nyhedsbrev – december 2023

Årets Business Event 2023 sørgede for et brag af en afslutning på et travlt år, hvor også den mangeårige direktør for Sønderborg Vækstråd annoncerede, at han har søgt nye udfordringer – og Henrik Raunkjær overtager posten som interim direktør fra årsskiftet.

Kom godt i gang med ESG

Kom godt i gang med ESG

Har du styr på ESG-rapportering? Hvorfor, hvordan og hvornår? Det kan være svært at finde ud af, hvad en ESG-rapport skal indeholde, og hvad det reelt betyder for din virksomhed.