Business Power ’24 – Åbent for tilmelding

Uddannelse, Vækstråd, Virksomheder

Det er i virkeligheden underordnet om du er direktør, ejerleder, ungt talent eller hvilken titel du har.
Det der samler os til Danmarks store erhvervsevent er interessen for og/eller arbejdet i erhvervslivet samt ønsket om at danne nye forretningsvenskaber, nye partnerskaber og forretningsideer.

Business Power samler dansk erhvervsliv om et højaktuelt tema, der bidrager til ny viden og udvider horisonter gennem spændende oplæg, debatter og netværksdialoger.

Årets tema er:

SOCIAL BÆREDYGTIGHED ER BENHÅRD BUSINESS 🌿

ESG er på alles læber, og især S’et og social ansvarlighed kan være en udfordring for mange virksomheder. Mange udtrykker, at når det handler om mennesker og bløde værdier, er det svært at gøre målbart. Men det udsagn kunne ikke være mere forkert. At komme i mål med S’et på til din ESG-rapportering er mindst lige så benhård business som alle andre områder.
Derfor udforsker vi det sociale aspekt af social ansvarlighed på Business Power!

Årets arrangør, Haderslev Erhvervsråd, har planlagt spændende oplæg og vinkler, der vil udfordre din viden og perspektiver på social ansvarlighed.

TALERE
To af de fire indlægsholdere er offentliggjorte:

Svend Brinkmann vil med års erfaring som debattør, bogforfatter og professor i psykologi, levere en inspirerende præsentation, der vil styrke din forretnings succes.

Rune Strøm er en anerkendt, rutineret og skarp formidler inden for konflikthåndtering, kommunikation og ledelse.

 

Køb billet til Business Power ’24 her

Hold øje med opdateringer og skriv dig op til Business Powers nyhedsbrev

Torsdag den 23. maj 2024 åbner Business Power dørene i det smukke rammer på Gram Slot til et forrygende arrangement med spændende oplæg, debatter og netværksdialoger i højsædet.

Business Power arrangeres af de fire sønderjyske erhvervsråd sammen med Udviklingsråd Sønderjylland.

……………………………………………………………….

Læs mere om Business Power

30. nov 2023