E-handelsnetværket besøger Helsam Gruppen A/S

e-handel netværk

E-handelsnetværket besøger Helsamgruppen A/S

Mange af os husker vores besøg hos Helsam i oktober 2019. Fire år senere tager vi nu på et spændende genvisit for at se og høre, hvordan virksomheden har udviklet sig under og efter corona-pandemien, og hvilke store investeringer og beslutninger, der har præget Helsam over de seneste år. Vores værter på dagen er: Susanne Schou, COO / Underdirektør, Camilla Pedersen, Digital Marketing Team Manager
Jeppe Knutz, Logistikchef.

PROGRAM
17.00 – 18.00 Velkomst og timeline siden sidst; investeringer, nye tiltag m.v.
 
Vi dykker ned i det digitale avisformat Aviou, der er et system, som kan integreres på ens e-com for en mere inspirerende købsoplevelse.
Helsam sørger for smørrebrød og vand undervejs
 
 
18.00 – 18.45 Rundvisning i det nye AutoStore-robotlager med plukning fra 27.000 kasser
 
Artikel fra leverandøren Element Logic: https://www.elementlogic.dk/nyt-robotlager-bliver…/
 
 
18.45 – 20.00 Overvejelser og planer ift. kommende PIM-løsning (product information management), som er et vigtigt værktøj ift. fremtidig skalering virksomheden. Desuden drøfter vi migrering af to shops over på én ny platform (Shopware).
 
Helsam modtager gerne input på, om der er nogle, som bruger AI til stamdata eller E-com generelt.
 
 
Tid til spørgsmål og networking.
 
 
OBS: Af pladshensyn kan vi maks. være 22 deltagere. Først-til-mølle.
 

E-handelsnetværket er et forum, hvor du kan holde dig fagligt skarp og udveksle erfaringer med andre lokale fagfæller, der arbejder inden for e-handel.

Kontakt erhvervskonsulent Kim Kugel på: kkso@sonderborg.dk, hvis du er interesseret i at blive medlem af E-handelsnetværket, eller tilmeld dig arrangementet direkte HER, hvis du allerede er medlem af netværket.