E-handelsnetværket holder workshop om CloudFlare & AI

ehandel

Kom til workshop om CloudFlare & AI i E-handelsnetværket

E-handelsnetværket sætter på årets første workshop fokus på AI og CloudFlare, og hvordan du kan beskytte din webshop mod angreb, dårlige bots der crawler din side og uønsket trafik. Der vil også blive set på optimering af cache og proxyopsætninger for at levere hurtigere indhold til kunderne.

Hvad er CloudFlare?

CloudFlare er et cloudbaseret netværk, der leverer IaaS-ydelser (Infrastructure as a Service), herunder CDN, DDoS beskyttelse og server-baseret hjemmesideoptimering. Tjenesten anvendes til at øge sikkerheden og ydeevnen på din hjemmeside.

Program

17:00 – 18:00   Oplæg om CloudFlare v. Mikkel Snedker Hartmann, stifter og ejer af WebServiceIT og med i styregruppen for E-handelsnetværket:
Mikkel kommer nærmere ind på, hvordan du 

  • Flytter alle dine DNS-opsætninger, Subdomæner, SPF, DMARC osv.
  • Fanger DDOS-angreb på DNS-niveau, før det rammer din shop.
  • aver et cache-setup, således dine billeder og dokumenter leveres hurtigt i hele verden.
  • laver et Proxy-setup med caching, som sparer båndbredde for din server.
  • lave opsætning af (WAF) Web Application Firewall, så man kan holde uartige bots ude, blokere hele lande eller kontinenter, serverparker (fx Amazon, Hetzner, eller hvem der måtte genere).
  • samt hvilke ulemper du skal være opmærksom på, så du eksempelvis ikke kommer til at cache Google scripts og mister din annonceomsætning.

18:00 – 19:00   Netværk og pizza
Vi fortsætter snakken om i CloudFlare og udveksler viden og erfaring om emnet med hinanden. Der vil også blive givet en kort status på det nyeste inden for kunstig intelligens samt tid til at netværke.

 

Forplejning: Vi vil på dagen få lidt pizza, så vi ikke arbejder på tom mave.

Dato: Torsdag den 12. marts

Tid: kl. 17:00 – 19:00

Sted: Domicilet, Ellegårdvej 36, 6400 Sønderborg

Pris: Gratis.Deltagelse er forbeholdt webshops med base eller afdeling i Sønderborg kommune og kræver medlemskab af E-handelsnetværket*.

 

Tilmeld dig arrangementet HER (Du skal være medlem af E-handelsnetværket for at kunne se linket til Facebook-begivenheden).

*Bliv medlem af E-handelsnetværket
Er du ikke på Facebook, men vil du stadig gerne høre mere om netværket, så kan du kontakte Erhvervskonsulent, Kim Kugel Sørensen på mail.

___________________________________________________________________________________________________

Hvad er E-handel Netværket?

E-handelsnetværket inviterer til en række af workshops, hvor der sættes fokus på forskellige emner inden for kunstig intelligens og online sikkerhed.
Vil du ønsker at deltage i kommende events, skal du blot melde dig ind som medlem af Netværket. Det er forbeholdt webshops med base eller afdeling i Sønderborg kommune. Anmod om at blive medlem af den private Facebook-gruppe: E-handelsnetværket / Sønderborg Vækstråd

Styregruppen i E-handelsnetværket har besluttet, at fire af møderne i 2024 afvikles i et workshop-format, hvor deltagerne efter et oplæg har mulighed for at hente viden og erfaring hos hinanden om temaet.