E-handelsnetværket holder sommerslutning og sætter fokus på kundeservice nu og i fremtiden

Sommerafslutning i E-handelsnetværket og sætter samtidig fokus på kundeservice nu og i fremtiden

E-handelsnetværket sætter denne gang fokus på kundeservice. Vi tager på lokalt besøg hos virksomheden, Foundever, der har specialiseret sig i forskellige kundeserviceløsninger og løser kundeserviceopgaver for virksomheder i hele verden.

Foundever sørger for alt godt til grillen.


Foundever Danmark har i alt tre call centre i Danmark, hvor et af dem er placeret i Sønderborg.
Jens-Christian Zeuch, Business Administration Manager hos Foundevers afdeling i Sønderborg har inviteret E- handelsnetværket inden for til en snak om kundeservice for både små og store webshops.
Du vil i løbet af aftenen blive klogere på, hvilke bevægelser er der inden for kundeservice lige nu. Hvordan man skaber vi fremtidens kundeoplevelser? Hvilke værktøjer er vigtige, og hvad er det kunderne efterspørger?
Jens-Christian tager også nogle business cases med og deriblandt en lokal case-historie.

Program

Sommerafslutning samt oplæg om kundeservice nu og i fremtiden v. Jens-Christian Zeuch, Business Administration Manager hos Foundever Danmark:

 

Dato: Onsdag den 12. juni 2024

Tid: kl. 16:00 – 19:00

Sted: Damvang 2, 6400 Sønderborg

Pris: Gratis. Deltagelse er forbeholdt webshops med base eller afdeling i Sønderborg kommune og kræver medlemskab af E-handelsnetværket*.

 

Tilmeld dig arrangementet HER (Du skal være medlem af E-handelsnetværket for at kunne se linket til Facebook-begivenheden).

*Bliv medlem af E-handelsnetværket
Er du ikke på Facebook, men vil du stadig gerne høre mere om netværket, så kan du kontakte Erhvervskonsulent, Kim Kugel Sørensen på mail.

___________________________________________________________________________________________________

Hvad er E-handelsnetværket?

E-handelsnetværket inviterer til en række af workshops, hvor der sættes fokus på forskellige emner inden for kunstig intelligens og online sikkerhed.
Vil du ønsker at deltage i kommende events, skal du blot melde dig ind som medlem af Netværket. Det er forbeholdt webshops med base eller afdeling i Sønderborg kommune. Anmod om at blive medlem af den private Facebook-gruppe: E-handelsnetværket / Sønderborg Vækstråd.