Erhvervstræf 2023 – fremtidens arbejdsplads

På programmet er bl.a. CEO ved Sunset Boulevard Jens Broch, som vil fortælle om deres implementering af en 4-dages arbejdsuge. Og så vil Mia Nyborg Jørgensen fra Komponent gøre os klogere på, hvordan man skaber en mere attraktiv arbejdsplads for de kommende generationer.

Som virksomhed står du overfor en ny tid med krav og forventninger, som kræver din resolutte handling. På arbejdsmarkedet vælter en ny generation ind, som vil
det gode arbejdsliv og forlanger mere end blot at tjene penge. Samtidig har coronatiden ændret på, hvad man som ansat forbinder med den moderne arbejdsplads. Også på uddannelsesområdet, skal
vi gøre os særligt umage. Vi tager temperaturen på vores uddannelsesby, hvor et tæt partnerskab mellem uddannelsesinstitutionerne og erhvervslivet er helt afgørende.

GENERATION TOMORROW
─ hvad forventer de unge af dig og din virksomhed?

  • Hvordan bliver din virksomhed en mere attraktiv arbejdsplads
    for de kommende generationer?
  • Hvad er vigtigt for de yngre medarbejdere, når de starter i job og hvordan leder man overhovedet
    flere generationer på arbejdspladsen samtidigt?

Mia Nyborg Jørgensen er specialkonsulent og unge-nørd hos Komponent.
Hun tager os igennem et oplæg med nye indsigter og aha-oplevelser, sjove øvelser samt konkrete værktøjer til den daglige ledelse.
Mia arbejder med ledelse, rekruttering og motivation, og har de senere år arbejdet med generationsforskning fra ind-og udland samt holdt en lang række oplæg og workshops om ledelse af unge.

4-DAGES ARBEJDSUGE
─ tid er vigtigt, fordi vi aldrig får den igen

Ovenstående har de taget alvorligt i Sunset Boulevard – den
største danskejede fastfoodkæde. På trods af, at CEO Jens Broch og hans ansatte går på weekend torsdag eftermiddag, er virksomhedens omsætning stigende. Et overvejende flertal af Sunset
Boulevards medarbejdere er begejstrede for ordningen, og der er bred enighed om, at en fire-dages arbejdsuge er attraktiv.

  • Men hvordan gør man i praksis?
  • Hvilke udfordringer ligger der i opgøret med den traditionelle 37-timers arbejdsuge?

Jens har en MBA i Business creativity, strategy and leadership.
Han har solid erfaring fra nogle de største og mest markante virksomheder i Europa: Starbucks, Cadbury, Anheuser-Busch Inbev, Cocio, Arla-foods og Sunset Boulevard.

.Arrangementet foregår tirsdag den 14. marts 2023 fra kl. 15.30-18.15Business College Syd i Sønderborg.

Det er gratis at deltage.

Sidste frist for tilmelding er fredag den 10. marts.