Kom godt i gang som selvstændig

Smilende kvinde med en tekstboks, hvor der står "Det starter med dig"

Vil du have viden om og inspiration til, opstart af din egen virksomhed? Her får du redskaberne til at afmystificerer, det at starte en selvstændig virksomhed op. Hvad enten du vil starte som fodterapeut, selvstændig socialrådgiver, privat finansiel rådgivning eller noget helt fjerde, får du på dette praksisnære forløb, alle de redskaber du har brug for.

Forløbet er for alle danske iværksættere, som ønsker at starte selvstændig virksomhed op, som enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage. Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende: 

Du overvejer at stifte egen virksomhed, men er måske ikke kommet i gang endnu. Du kan dog også allerede have stiftet din virksomhed, men mangler ny viden og inspiration. Workshopforløbet her, er fokuseret på de iværksættere, der ønsker at bygge deres virksomhed op omkring salg af en ydelse.

  • Du får afmystificeret forretningsplanen, når vi ser nærmere på en variation af Business Model Canvas, som er egnet til iværksættere.
  • Du får konkrete redskaber til at kunne arbejde med din målgruppe, din markedsføring og prissætning af din ydelse.
  • Du får mulighed for at netværke med andre iværksættere, der står i samme situation som dig selv.

Du vil mellem hver workshop, blive bedt om arbejde på nogle opgaver, som du finder i en arbejdsbog du får tilsendt.

Tid og sted:

  • 09-02-2023 16.00 – 19.00: Online
  • 16-02-2023 16.00 – 19.00: Online
  • 23-02-2023 16.00 – 19.00: Online