Nye forretningsmodeller med NFT, Blockchain og krypto

Digital Impact, Erhvervshus Sjælland, Business Lolland-Falster & Iværksætterdanmark præsenterer: Nye forretningsmodeller med NFT, Blockchain og krypto 

Har du hørt om Bitcoin, Blockchain og NFT’er, og er du nysgerrig på, hvordan du kan bruge teknologierne i din forretning? På dette workshopforløb får du et detaljeret overblik over Blockchain, NFT og krypto, og du får konkret indblik i de nye forretningsmodeller, der baserer sig på disse teknologier.

Workshopforløbet er for iværksættere i alle brancher, som vil arbejde med blockchain, NFT eller kryptovaluta. Deltagende virksomheder skal være stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer, er altså ikke et krav.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

Du vil helt sikkert få mest ud af workshopforløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:     

Du behøver ikke have forudgående kendskab til hverken kryptovaluta, Blockchain eller NFT’er. Du skal blot være interesseret i at forstå, hvordan du kan bruge teknologierne i din forretningsmodel. Det kan være, at du er kunstner, programmør, grafisk designer eller noget helt fjerde, og ønsker inspiration til, hvordan du kan bruge de voksende digitale markeder til at styrke din forretning.

  • Du får virksom viden om Blockchain, NFT og kryptovaluta, og alt det der gemmer sig bag begreberne såsom Smart kontrakter.
  • Du får indsigt i nye forretningsmodeller og køb og salg på de nye markeder.
  • Du får en grundlæggende forståelse for, hvordan du kan arbejde strategisk med Blockchain, NFT og krypto.

Når workshopforløbet er afsluttet, har du et konkret udgangspunkt for at arbejde videre med NFT, blockchain eller krypto i din egen forretning.

Din guide på vejen fra god idé til god forretning   

Zakarias Balling Eddaif er direktør for Danmarks største NFT-projekt Rebels of Wealth by Kristian Von Hornsleth, som på få dage har omsat for tæt på 2. mio kr. Som ansvarlig for projektet har Zakarias opnået dybdegående kendskab til markedet, og han forstår, hvordan man indtræder og navigerer i det som iværksætter.

Forløbet finder sted følgende dage:

To. d. 19-01-2023 09.00 – 12.00  Online
To. d. 26-01-2023 09.00 – 12.00  Online
To. d. 02-02-2023 09.00 – 12.00  Online
Tilmeldingsfrist
18-01-2023 23.55