Øg din omsætning med e-mail marketing – Netværk for Marketingansvarlige

email marketing

Øg din omsætning med e-mail marketing 📈

Vil du øge din omsætning i 2024? Vil du have kendskab til strategier, der giver dig mulighed for at anvende e-mail marketing i din forretning, eller få mere ud af den marketing, du allerede laver?

Så holder Netværk for Marketingansvarlige i Sønderborg et arrangement med fokus på e-mail marketing og automation.

Med de svingende algoritmer på de sociale medier og stigende annoncepriser, har det aldrig været vigtigere at bruge e-mail som en solid del af din marketingstrategi.

Kom og find ud af hvordan din virksomhed kan anvende e-mail marketing og automation til at øge omsætningen, når E-mail Marketing Specialist, Stasja Petrova, som har arbejdet med e-mail marketing hos mange forskellige virksomheder, besøger Domicilet onsdag den 26. juni.

 

📅 Dato: 26. juni

🕒 Tid: 15:00 – 17:00

📍 Sted: Domicilet, Ellegårdvej 36, Sønderborg (eller online)

Pris: Gratis. Deltagelse er forbeholdt repræsentanter for en virksomhed med base eller afdeling i Sønderborg Kommune og kræver medlemskab af Netværk for Marketingansavrlige*.

Tilmeld dig vores FACEBOOK begivenhed (Du skal være medlem af gruppen ‘Netværk for Marketingansvarlige’ for at kunne se linket til Facebook-begivenheden).

*Bliv medlem af Netværk for Marketingansvarlige / Sønderborg Vækstråd
Er du ikke på Facebook, men vil du stadig gerne høre mere om netværket, så kan du kontakte Erhvervskonsulent, Kim Kugel Sørensen på mail

 

Hvad er ‘Netværk for Marketingansvarlige’ i Sønderborg?

Det er et lokalt netværk med fokus på vidensdeling og forretningsudvikling, og har eksisteret siden januar 2020.
Netværksmøderne afholdes typisk i Domicilet på Ellegårdvej 36, Sønderborg (eller online) med oplæg, networking og drøftelse af aktuelle emner indenfor marketing
Netværket faciliteres af en lokal styregruppe, som understøttes af Sønderborg Vækstråd.
Du er velkommen til at deltage i netværket, hvis du har ‘marketingkasketten’ på og repræsenterer en virksomhed med base eller afdeling i Sønderborg Kommune.

 Anmod om at blive medlem af den private Facebook-gruppe: Netværk for Marketingansvarlige / Sønderborg Vækstråd