SDU Industry Day in Sønderborg

Det Tekniske Fakultet inviterer virksomheder til “SDU Industry Day in Sønderborg 2021”, hvor der er mulighed for at netværke og høre om, hvordan du samarbejder med SDU og kan drage fordel af dette.

Er du nysgerrig på, hvilke tekniske kompetencer SDU i Sønderborg ligger inde med? Og hvordan det kan komme dig og din virksomhed til gode? Så deltag i “SDU Industry Day in Sønderborg 2021”. Her deler industrirepræsentanter fra EasyRobotics, STRECON og Danfoss ud af de erfaringer som de har gjort sig i forbindelse med innovationsprojekter i samarbejde med SDU.

Du får også et indblik i, hvordan du kan drage nytte af den nyeste forskningen inden for f.eks. nye materialer til den grønne omstilling, udvikling af fleksible maskiner og produktionslinjer, samt motorintegrerede drives. En rundvisning i SDU’s laboratorier byder på et indblik i det topmoderne udstyr og state-of-the-art faciliteter som virksomheder med fordel kan benytte.

Dagen sluttes af med øl, sodavand og rig mulighed for at netværke med forskere og ingeniører på SDU’s campus i Sønderborg.
Tid: Onsdag den 24. november kl. 13.30 – 16.00
Sted: Alsion 2, 6400 Sønderborg’

Der er tale om et gratis event, som også vil blive streamet online som en service til dem, som ikke har mulighed for at være fysisk tilstede.

Find programmet og tilmeld dig her!