Social ansvarlighed er forudsætningen for business

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed er forudsætningen for business

Som en del af projektet Social inklusion i sønderjyske virksomheders grønne omstilling inviteres lokale virksomheder til netværksarrangement om social ansvarlighed.
Til arrangementet kan du blive klogere på ESG og bæredygtighed i Sydbank, høre mere om vejledningsmuligheder og støtteordninger samt få konkrete værktøjer til den grønne omstilling.

Camilla Kirkegaard Jensen er afdelingschef for ESG og bæredygtighed i Sydbank. Hun tager Hans Jørn Zachariassen og Carsten Andersen med, der er hhv. direktør og rådgiver i Sydbanks erhvervsafdeling i Sønderborg. Hendes oplæg handler om, hvordan Sydbank arbejder med ESG, og hun kommer med eksempler på, hvordan S’et spiller sammen med virksomhedernes lånemuligheder.

Peter Lind er konsulent hos Erhvervshus Sydjylland, og han er specialist i de forskellige muligheder for støtteordninger inden for ESG.

Sidste del af formiddagen skal gå med en workshop, hvor man ved bordene laver netværkssparring om egne skridt, og hvor man har mulighed for at gå i gang med udfyldelse af konkrete værktøjer til registrering af handlinger i en mere social retning. Her kan Peter Lind og Marselisborg hjælpe videre og svare på spørgsmål.

 

Program: 

9.00 Ankomst og morgenbrød

9.20                    Velkomst v. Susanne Krag, Projektleder i Sønderborg Kommune i EU-projektet Social inklusion i sønderjyske virksomheders grønne omstilling. (Et samarbejde mellem Tønder, Sønderborg, Aabenraa og Haderslev Jobcenter)

9.30                    ESG og bæredygtighed og Sydbank. Oplæg v. Camilla K. Jensen, Afdelingschef med ansvar for ESG og Bæredygtighed i Sydbank, Hans Jørn Zachariassen, Direktør i Sydbank og Carsten Andersen, Rådgiver i Sydbanks Erhvervsafdeling.

10.20                  Pause

10.30                  ESG og støtteordninger. Oplæg v. Peter Lind, Specialist i ESG og støtteordninger ved Erhvervshus Syd (Giver et overblik over mulighederne for vejledning og støtte).

11.00                  Værktøjer til den grønne omstilling. Oplæg v. Lars Nørgaard Kruse, Chefkonsulent ved Marselisborg Consulting. (Oplæg om værktøjer til den grønne omstilling).

11.20                   Hvad er næste skridt? Netværkssparring og konkret workshop: Hvad er næste skridt i vores virksomhed?

11.50                   Sandwich og tak for i dag

 

Dato: 14. marts.

Tid: kl. 9:00 – 12:00

Sted:  Ellegårdvej 36, Domicilet, Sønderborg

Pris: Gratis

Læs mere om og tilmeld dig arrangementet.