“SPOT ON” – eksport til nærmarkeder

Kl. 8.30 – 9.00: Vi er ankommet og sætter rammerne for dagen, og du møder de andre. Der bydes på rundstykker og kaffe.

Kl. 9.00 – 9.30: Vi deler – hvor du er og er på vej til

Gennem dialog mellem deltagere, ser og går vi ind i, hvor du og de andre er på vej hen. Hvordan du er på vej derhen og til hvad du kunne tænke dig af yderligere indsigter, som vi vil forsøge at bringe ind under resten af netværksmødet sammen eller som opfølgning efter.

Kl. 9.30 – 10.00: Case: Easy Robotics – En anderledes tilgang til brug af forhandlere til boost af vækst

CEO, Anders Kjempff, Easy Robotics fortæller om sin eksportrejse – om sin tilgang til forhandlere, udfordringerne i salget til OEM’s og opgaven samt udfordringerne i skalering, når man er en mindre virksomhed med begrænsede ressourcer. Du møder en passioneret sælger med teknisk hjerte, der kalder sig selv ”Robot evangelist”.

Kl. 10.00 – 10.40: Case: Baron A/S – Eksport til 39 lande og alligevel plads til udvikling

Virksomhedsejer og CEO, Carsten Filsø, Baron A/S fortæller om at balancere og prioritere indsatser. Om både at lancere nyt produkt, udvikle salget i Tyskland, starte rejse til USA og fastholde driften på alt det andet samtidigt – og det i en tid, hvor der er tegn på begyndende recession i deres branche.

Kl. 10.40 – 11.00: Vi deler og sparrer – hvad kan hjælpe dig på din vej?

Gennem faciliteret netværksdialog bringer vi dig og din virksomhed i spil. Hvad er dine største udfordringer og muligheder, hvad kan andre bringe ind, hvad vil du gerne høre mere om? Vi går efter, du går derfra med noget, du kan gå hjem med og bruge eller gøre, eller vi kan tilføre efter.

”What’s up” – hvad har du af muligheder for hjælp og støtte?

Erhvervshus Sydjylland bringer undervejs relevante hjælpemuligheder i spil, og særligt de aktiviteter der er lige for, det med afsæt i de behov der kommer frem i vores fælles dialog.

Kl. 11.00: Vi har afrundet og siger på gensyn.

Kl. 11.00 – 12.00: Har du lyst og behov… så står vi klar til 1:1 sparring om netop dig og din virksomheds udfordringer og muligheder efter netværksmødet.

Har du spørgsmål til mødet eller behov for sparring, er du velkommen til at kontakte erhvervskonsulent Michael Mørch på micm@sonderborg.dk

Deadline for tilmelding er Onsdag d. 24/8 kl. 12.00