Styrk forretningen med strategisk HR – 3 dages gratis kursus

strategisk hr

Kickstart din virksomheds strategiske HR-fokus med et gratis 3-dages kursus hos Work-live-stay

Mangel på arbejdskraft, ESG-krav, grøn omstilling og nye teknologier buldrer derudaf og gør det udfordrende at drive virksomhed. Med work-live-stay’s 3-dages gratis kursus i strategisk HR, bliver I rustet til fremtiden. Når HR indtænkes som en central og strategisk funktion tæt på forretningen, kan I arbejde langsigtet for at sikre de rette kompetencer og medarbejdere i fremtiden. Kurset afholdes fysisk i Kolding.

 

Målgruppe

Kurset er for dig, der arbejder med HR-opgaver og/eller har HR-ansvar i en sydjysk SMV, og som gerne vil arbejde mere strategisk med HR-opgaverne i din virksomhed. 

Virksomheder fra følgende kommuner kan deltage: Vejle, Fredericia, Kolding, Vejen, Billund, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg, Tønder, Esbjerg, Fanø, Middelfart og Varde.

Din virksomhed skal opfylde følgende krav: Opfylde SMV kriterierne, Opfylde de internationale regler for statsstøtte, dvs. maksimalt have modtaget 300.000 Euros over de 3 seneste år og underskrive en de minimis-erklæring. 

 

Dig og din virksomheds får

  • Viden om, hvordan I sammensætter det rette hold, tiltrækker talentfuld arbejdskraft og drager fordel af mangfoldigheden i jeres medarbejderes generationer og kulturer. 
  • Redskaber til at kunne arbejde strategisk med at forudse og imødekomme behovet for fremtidige kompetencer og arbejdskraft f.eks. i forhold til grøn omstilling og ESG-compliance 
  • Input til, hvordan I kan arbejde med løbende udvikling af medarbejderne i jeres organisation og sikre, at I er en attraktiv arbejdsplads med høj trivsel 
  • Elementer til at udarbejde en HR-strategi for jeres virksomhed 

 

Kursusforløbet

Kurset forløber over tre dage og der vil være gruppe- og hjemmearbejde mellem de tre kursusgange. Inden kurset skal du udfylde en kort beskrivelse af din funktion, jeres virksomhed og jeres nuværende HR-funktion, så vi bedst muligt kan sikre relevant sparring og undervisning. 

 

3. oktober, kl. 10:00 – 14:00 –  HR-afdelingen
Med udgangspunkt i jeres nuværende HR-organisation, fokuserer vi på inspiration og dialog om, hvordan morgendagens HR-organisation skal se ud, hos netop jer. Vi sætter spot på, hvad en fremtidig HR-funktion skal kunne for at give værdi i jeres forretning, og hvordan I sikrer, at jeres virksomhed er attraktiv som arbejdsplads.

 

30. oktober, kl. 10:00 – 14:00 – Den fremtidige arbejdsplads
På kursets anden dag dykker vi ned i, hvordan forskellige generationer og kulturer trives med hinanden på arbejdspladsen. Vi stiller skarpt på hvordan teams og kompetencer kan udfordres og matches. Sidst, men ikke mindst, fokuserer vi på, hvordan man kan forudse og imødekomme fremtidige behov for kompetencer – bl.a. i forhold til grøn omstilling og ESG-compliance.

 

14. november, kl. 10:00 – 14:00 – Strategiens dag 
På tredje og sidste kursusdag stiller vi skarpt på, hvordan HR-funktionen kan spille sig selv ind i direktionsrummet. Bl.a. vha. ledelsessparring, men også via konkrete input og eksempler på, hvordan HR-strategier kan udvikles og implementeres. Med fra kurset får du redskaberne til at arbejde videre med din virksomheds HR-strategi.

 

 

Underviser

Carina Lykke Bielefeldt arbejder til daglig som HR-professionel og betroet rådgiver på leder- og direktionsniveau. Samtidig har hun siden 2021 været HR-chef i en produktionsvirksomhed med 150 medarbejdere, og er ligeledes leder for PULS Humans Relations’ HR Services.
Tidligere har Carina i mere end 10 år været leder i det offentlige. Carina er oprindelig uddannet lærer, har en Diplom i Ledelse, og er certificeret i assessment-værktøjer bl.a. People Test Systems. For spørgsmål vedr. kursets faglige indhold kan Carina kontaktes på: carina@puls-hr.dk. 

 

Tilmelding

Der er åben for tilmelding indtil 1. september 2024 eller indtil kurset er fuldt tegnet.
Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet (Maks. 20 deltagere), ved at skrive til:

Tessa Salling
work-live-stay
Mail: tessa@worklivestay.dk
Telefon: 42909004 

 

Læs mere HER

Kurset i strategisk HR er del af indsatsen for kvalificeret arbejdskraft til det sydjyske erhvervsfyrtårn for grøn energi og sektorkobling.

Projektet er støttet af EU og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.