Vi søger to nye erhvervskonsulenter hos Sønderborg Vækstråd

Iværksætter, Vækstråd, Virksomheder

Sønderborg Vækstråd søger netop nu to nye erhvervskonsulenter

 
Kunne du tænke dig at vejlede og støtte nye virksomheder? Og er du på udkig efter et job inden for erhvervsudvikling i en kommune med høje ambitioner?
 

Hos Sønderborg Vækstråd hjælper vi virkelysten og væksten på vej. Vi ønsker vi at blive endnu bedre til innovation og iværksætteri, så vi kan øge antallet af spændende virksomheder i kommunen.

 
 
Vi har aktuelt to ledige stillinger:
 
 

Vi at blive endnu bedre til at udvikle og vækste områdets små og mellemstore virksomheder (SMV) og dermed skabe flere nye arbejdspladser og velstand. Er du ivrig efter en karriere inden for erhvervsudvikling? Har du en passion for virksomhedsudvikling og vækst, og kunne du tænke dig at vejlede og støtte kommunens virksomheder? Så søg stillingen:

 

Erhvervskonsulent med fokus på SMV-vejledning

 

 

Vi vil også at blive endnu bedre til innovation og iværksætteri, så vi kan øge antallet af spændende virksomheder i kommunen. Vil du være med til at skabe de bedste vilkår for vækst i Sønderborg Kommune? Har du en passion for iværksætteri, og kunne du tænke dig at vejlede og støtte nye virksomheder? Så søg stillingen:

11. jun 2024