Power Reader – tirsdage i uge 8-15, hver gang kl. 8.00-9.15.

Kender du følelsen af at læse en side i en bog, og når du når nederst på siden, tænker du. ”Hvad læste jeg egentlig?” Hvorfor sker det?

Det sker fordi du læser for langsomt. Når man læser langsomt, så keder hjernen sig, den bliver ukoncentreret og begynder at tænke på andre ting.

Men hvad er langsomt? Er der stor forskel på hvor hurtigt, vi læser? Ja det er der. De fleste voksne danskere læser med en læsehastighed på omkring 260 ord i minuttet.

Vores hjerne har en kapacitet på helt op til 1000 ord i minuttet, men de færreste udnytter denne kapacitet.

På dette kursus har du mulighed for at fordoble din læsehastighed på 8 uger. Med øvelser på computeren træner du dit øje til at kunne præstere mere, inkl. træningsøvelser for både hjerne og mindset, der vil give dig mere overskud i din hverdag.

Se mere på www.powerreader.dk og læs om hvordan medarbejderne i elektronikvirksomhederne Bitzer Electronics A/S og Therkildsen Development ApS har haft glæde af deres læseudvikling i hverdagen.

Underviser er Susan Rosenberg fra Timeglasset. Timeglasset blev nomineret til Årets Erhvervsinitiativ 2021 med baggrund i nytænkning, fightervilje og social rummelighed. Læs mere om tidligere deltageres resultater med Power Reader her.

Deltagerpris for medlemmer af Sønderborg Vækstråd: 5995 kr.

Deltagerpris for ikke-medlemmer: 6995 kr.

Jeg har fået en anden ro, når det kommer til mine arbejdsopgaver. Og jeg får meget mere ud af min læsetid, fordi jeg læser forskellige typer tekster med forskellige tilgange. Min hjerne er også blevet opmærksom på, hvad der er vigtig information og hvad der er fyldstof – det gælder både når jeg læser og i mødesituationer. Jeg er blevet mere effektiv og har fået mere overskud. – Mia Schwartz, Interactive Design Engineer, Bitzer.

“Nogle gange er informationsmængden så overvældende, at vi aldrig får læst alt det, vi gerne vil. Så det faktum at kunne læse hurtigere og simpelthen nå at læse mere, er en afgørende faktor for at minimere risikoen for fejl.” – Henning Therkildsen,CEO, Therkildsen Development