Sælg mere på LinkedIn

Linkedin

Ønsker du at skabe mere opmærksomhed og salg på LinkedIn ?

 Undfreunde, Erhvervshusene & Iværksætterdanmark præsenterer: Sælg mere med LinkedIn! 

Ønsker du at blive mere synlig på LinkedIn og skabe et stærkere netværk? Så er dette workshopforløb lige noget for dig. Du får en skarpere LinkedIn-profil, flere forbindelser og viden om, hvordan du laver indlæg, som kan tiltrække både kunder, samarbejdspartnere, investorer og ansatte, så du kan tage din virksomhed til næste niveau.   

Workshopforløbet er for danske iværksættere, som har en nyetableret virksomhed, og som ønsker at arbejde målrettet med LinkedIn. Din virksomhed må maks. være 3 år gammel på tilmeldingstidspunktet. 

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage. 

Målgruppe 

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:   

Du er iværksætter, du har måske ikke været i gang så længe, men du har nok landet din første kunde og du har allerede en LinkedIn-profil. Om du indtil nu kun bruger LinkedIn sporadisk, eller du er en flittig bruger, er mindre vigtigt – det vigtigste er motivationen til at få mere ud af mediet. På forløbet får du værktøjerne til at:  

  • Vide hvad der virker, og ikke mindst hvad der ikke virker på LinkedIn 
  • Få en professionel LinkedIn-profil 
  • Forstå sammenspillet mellem din private profil og din virksomhedsprofil 
  • Få et større og stærkere netværk 
  • Få anvendelig viden om hvordan du kan gøre brug af din virksomhedsside, fx til annoncering 
  • Få inspiration (og mod) til, via indlæg, at gøre dig og din forretning mere synlig på LinkedIn
     

Der skal påregnes mellem 1-3 timers hjemmearbejde, imellem de enkelte workshops. Efter de 5 workshops får du mulighed for 30 minutters individuel sparring med underviseren, hvor din egen forretning og dine særlige udfordringer og muligheder sættes i fokus. 

 

Din guide på vejen fra god idé til god forretning: 

Jesper Holme Jensen fra Undfreunde er ekspert i at koble den digitale kunderejse med konkrete indsatser, så du hurtigt oplever en udvikling i din virksomhed. Han har undervist hundredvis af iværksættere og små erhvervsdrivende, og brænder for at hjælpe dem med at komme godt i gang og endnu bedre videre på deres rejse. Han har derfor et skarpt blik på den enkeltes behov og i din individuelle sparring med Jesper, kan du trække på hans brede erfaring, så du får et køligt overblik over dine muligheder på LinkedIn. 

Forløb & Program 

Alle skemalagte aktiviteter foregår online. 

Få et overblik over aktiviteter og datoer HER.

 

Tilmeldingsfrist 

2. september 2024, kl. 12:00 

Læs mere om indhold, deltagerkrav og tilmeld dig HER.