Opfinderaften 28/9

Iværksætter, Vækstråd, Virksomheder

Få din gode idé omsat til virkelighed

Ældre mand ses forfra der taler med en anden mand overfor, som ses bagfraGår du rundt med en god idé eller en opfindelse, som du gerne vil se, om du kan komme videre med? Så kan du onsdag den 28. september kl. 16.30 få råd og vejledning fra Opfinderrådgivningen fra Teknologisk Institut og Patent- Varemærkestyrelsen hos Sønderborg Vækstråd i Domicilet på Ellegårdvej 36.

Alle med en god opfindelse eller produktidé kan få mulighed for en fortrolig en-til-en rådgivningssamtale om idéens tekniske og/eller kommercielle potentiale samt om mulighederne for at beskytte den.

I løbet af arrangementet giver Opfinderrådgivningen et kort oplæg, hvor du får anbefalinger til det fortsatte arbejde med din idé eller opfindelse.
Patent- og Varemærkestyrelsen fortæller om patentering og anden immateriel beskyttelse. Herefter sidder opfinderrådgiverne og en forretningsudviklingskonsulent fra Sønderborg Vækstråd klar i separate lokaler til en rådgivningssnak med dig om din idé eller opfindelse.

Sønderborg Vækstråds erhvervskonsulenter vejleder hvert år mange iværksættere og tilbyder gratis sparring om blandt andet input til videreudvikling af den gode idé eller opfindelse med fokus på udvikling af en konkret forretningsplan.

Opfinderrådgivningen har allerede hjulpet flere sønderborgere med at omsætte idéer til virkelighed ved at hjælpe med at etablere licensaftaler mellem opfinder og producent.
”Vi har tidligere set mange gode idéer fra Sønderborg, og flere af dem er nu i produktion,” fortæller Nikolaj Ilsted Bech fra Opfinderrådgivningen og fortsætter, ”så vi glæder os til igen at møde opfindere, iværksættere og entreprenante personer med gode idéer den 28. september.”

Du kan læse mere om Sønderborg Vækstråd på https://svr.sonderborg.dk/

Gratis tilmelding til opfinderaftenen foregår på https://svr.sonderborg.dk/event/opfinder-aften/

For yderligere information kontakt erhvervskonsulent Henrik Kock Clausen hkcl@sonderborg.dk, Tlf.: 21 29 45 98

24. aug 2022